Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов отново ще се изправят един

...
Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов отново ще се изправят един
Коментари Харесай

Херо срещу Мъри в мач за историята

Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов още веднъж ще се изправят един против различен в треньорски двубой на 4 август на стадион „ Черноморец”

Легенди на Черноморец, водени от Херо ще играят мач против митове на българския футбол, които ще са под управлението на Мъри Стоилов. Срещата е част от честването на 100-годишнината на футболния Черноморец, написа "Черноморски фар ".

Изложба в центъра на Бургас пък ще покаже едни от най-паметните моменти от стогодишната история на футболния Черноморец, Снимките, които след деликатна селекция са намерили място в изложбата, са били открити в Държавния списък, в персонални сбирки на играчи и почитатели, както в документите на Черноморец. Изложбата е част от поредицата събития, които са свързани със стогодишнината от основаването на Черноморец.

В края на тази седмица, на 28 юли от 19:30 часа на сцената на „ Охлюва “ в Морската градина ще се състои празничен концерт с присъединяване на Тони Димитрова, Руси Русев, рок групата Алкофилия, Надя Богданова и други реализатори,почитатели и другари на „ акулите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР