Димитър Димитров - Херо бе силно огорчен от обявения фалит

...
Димитър Димитров - Херо бе силно огорчен от обявения фалит
Коментари Харесай

Херо: Иртиш фалира заради лошото управление

Димитър Димитров - Херо бе мощно наскърбен от оповестения банкрут на Иртиш и показа пред sports.kz кои са виновниците за това. В момента експертът е отпред на Берое.

" Просто е извънредно. Как към момента може да се разясняват сходни вести? Това е позор за Павлодар и целия казахстански футбол. Иртиш е доста титулуван тим, който има хиляди почитатели, които страдат и се радват с него. Не мога да допускам, че това се е случило. Това е резултат от обстоятелството, че в клуба имаше хора, които не мислеха за тима, а поставяха личните си ползи над всичко останало.

Всеки е отговорен за случилото се - управлението на клуба. Оставете задълженията, които са към мен. Дори не го мислете (б.а. Иртиш трябваше да заплати 1,2 милиона евро на треньорския щаб на Димитров), само че единствено вижте какъв брой задължения е натрупал клуба през последните две години. Това е извънредно ръководство! Затова бях уволнен - тъй като не желаех да вземам участие в сходни подиуми. Веднага споделих това.

Не е проблем, че се отдръпна генералният спонсор. Това не е съществено. Иртиш непрекъснато имаше проблеми. Имаше моменти, когато не получавахме заплати в продължение на пет-шест месеца. Това демонстрира неприятно ръководство ", добави още той.
 Кошмар на Левски банкрутира!
Кошмар на Левски банкрутира!

Иртиш не може да извършва своите финансови и спортни отговорности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР