Димитър Димитров беше избран за най-добър треньор на месец октомври

...
Димитър Димитров беше избран за най-добър треньор на месец октомври
Коментари Харесай

Херо с купа: Дано срещу Милан Лудогорец изненада цяла Европа

Димитър Димитров беше определен за най-хубав треньор на месец октомври у нас. Херо взе купата и приказва за идните мачове на неговия Лудогорец против Милан на 1/16-финал в Лига Европа.

" Поласкан съм. Тази премия е за играчите, които творят на терена. През идната година ни предстоят доста съществени борби. Трябва да пазиме купата на България. Идва и огромна борба с гранд като Милан. Огромна страст. Отбор, който е печелил десетки трофеи и купи. Това е голямо предизвикателство за нашите футболисти. Ще се опитаме да се противопоставим почтено. Те направиха селекция за 200 милиона евро. Нещата там не се получават. Щастлив съм от жребия. Милан е любимец, само че аз мисля, че сме се потвърдили през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа.

Нашите футболисти имат самочувствие. Видях страстта, когато излезе жребия. Видях искрата в очите, че те са подготвени да се опълчват на подобен сериозен гранд. Играчите имат вяра, че могат да създадат нещо съществено ", сподели Херо.

 Ще бъде ли Лудогорец Варегем и Еспаньол за Милан?
Ще бъде ли Лудогорец Варегем и Еспаньол за Милан?

Италианците са със славна история в Европа, само че има и от какво да се срамят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР