Димитър Димитров бе представен официално като новия треньор на „Лудогорец.

...
Димитър Димитров бе представен официално като новия треньор на „Лудогорец.
Коментари Харесай

"Лудогорец" представи Херо

Димитър Димитров бе показан публично като новия треньор на „ Лудогорец ". Това стана на специфична конференция в Разград, в която Херо разгласи и какви са задачите пред него.

" Доволен съм, че подписах контракт с „ Лудогорец ". Всички знаем какво е равнището на този клуб. Целта пред тима е шампионската купа и присъединяване в груповата фаза на Лига Европа. Отборът се нуждае от нови попълнения, с цел да може да бъде обновен. Ние ще търсим играчи в развой на работата.

„ Судува " (съперникът в квалификационния кръг на Лига Европа) не ме тормози. Вярвам, че ще се представим на равнище и ще реализираме задачата си. Под мое управление „ Лудогорец " ще играе атакуващо. Аз съм последовател на нападателния футбол. Не инцидентно съчувствува на „ Барселона ", съобщи Херо, представен от формалния уебсайт на клуба.

Той застава отпред на българския първенец на мястото на Георги Дерменджиев, който подаде оставка след отпадането от Шампионската лига и изгубения дуел за Суперкупата на България. Самият Димитров пък прибързано напусна казахстанския „ Иртиш ", с цел да се причисли към „ Лудогорец "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР