Димитър Бербатов заяви, че продължава да очаква евентуално предложение от

...
Димитър Бербатов заяви, че продължава да очаква евентуално предложение от
Коментари Харесай

Бербатов продължава да чака добро предложение от чужбина

Димитър Бербатов съобщи, че продължава да чака вероятно предложение от задграничен тим, в който да продължи кариерата си. За последно той беше за малко в индийския " Керала бластърс ".

" Хубавото в тази ситуация е, че хората непрекъснато ме питат къде ще играя. Може би не помнят, че съм на 37 години. Постоянно ми се желае още и още да играя. Моето предпочитание е същото, само че човек би трябвало да е реалист и да знае опциите си сега. Ще видя още известно време и в случай че не мога да си намеря добра оферта или тим, може би е време да окачим обувките на пирона ", сподели Бербатов.

По думите му не стои на дневен ред опцията да играе в България. " Когато толкоз време си играл в чужбина, към този момент си надраснал някои неща, които се случват в България, и просто няма да бъде, каквото ми се желае да бъде. Ако няма предложения от чужбина, които да ме удовлетворяват, ще видя какво ще направя. "

На въпрос дали има желание да се занимава с ръководство в българския футбол, нападателят отговори: " В бъдеще нищо не се знае. Интересите са ми много и това нещо може да обърка човек и да го тласне в неверната посока ".

Той сподели, че треньорството му подхожда и е измежду ползите му, само че е още много млад и сега се е посветил на фамилията си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР