Димитър Бербатов започна кариерата си в индийския футбол с две

...
Димитър Бербатов започна кариерата си в индийския футбол с две
Коментари Харесай

Димитър Бербатов и Керала Бластърс в търсене на първа победа за сезона по Mtel Sport 1

Димитър Бербатов стартира кариерата си в индийския футбол с две нулеви ремита и в този момент, в мач от III кръг на локалната Суперлига, българинът и неговият Керала Бластърс ще се опитат да зарадват почитателите си с триумф против отбора на Мумбай Сити. Гостите, от своя страна, имат една победа и две загуби в първите си три мача. Двубоят можете да наблюдавате директно по Mtel Sport 1 в неделния ден от 16:30 часа.
 Керала Бластърс - Джамшедпур 0:0 @@@
В уикенд програмата на спортните канали на Мтел попадат и следващите дербита в съветския хайлайф. В събота от 13:00 часа вторият във краткотрайното класиране Зенит посреща коравия отбор на Урал, който се показва устойчиво и се намира в горната част на таблицата. От 15:30 часа водачът Локомотив Москва се изправя на личния си „ РЖД Арена” против Рубин Казан. Двубоите на водачите в съветската Премиер лига ще се излъчват директно в съботния ден по Mtel Sport 1.

Съботният футболен маратон по Mtel Sport 1 ще продължи с следващите дуели от холандската Ередивизи. Отборът на Аякс се очерта като най-сериозният преследвач на водача ПСВ Айдховен, като в мач от XIV кръг, от 19:30 часа, грандът от Амстердам гостува на Твенте. През последното десетилетие домакините се утвърдиха като един от мощните тимове в Холандия, само че този сезон разочароват тотално и се намират доста покрай зоната на изпадащите. От 21:45 часа защитаващият купата си тим на Фейенорд посреща съседа си по класиране Витес.

Кръгът в холандската Ередивизи ще се затвори в неделя от 15:30 часа с мача сред ПСВ Айндховен и Спарта Ротердам. „ Филипсите” се намират в страхотна форма и от началото на сезона имат 12 победи от 13 мача и сигурно ще се опитат да продължат отличната си серия против скромния отбор на Спарта. Двубоят ще се излъчи от 15:30 часа по Mtel Sport 2.

Поредната галавечер на UFC също предлага доста страсти на почитателите на свободните боеве. След травмата на Франки Едгар, Жозе Алдо получи късмет за пряк реванш против първенеца в категория „ перо” Макс Холоуей. Алдо се смяташе за един от най-хубавите бойци в историята и девет години не познаваше усета за загубата, до момента в който не отстъпи пояса на Конър Макгрегър. След това изгуби и краткотрайния пояс точно против Холоуей на UFC 212 и то в родния си Рио де Жанейро. С огромен интерес се чака и мачът, който ще дефинира идващия кандидат за купата в тежка категория на UFC. Той ще опълчи новата звезда на ММА Франсис Нгану против ветерана Алистър Овърийм. Бойното супершоу от Детройт ще се излъчи директно на 3 декември от 5:00 часа по Mtel Sport 2.

За поредна седмица почитателите на Националната хокейна лига на Северна Америка ще имат опцията да проследят директно един от ранните дуели в Лигата. Сблъсъкът опълчва Филаделфия Флайърс и Бостън Бруинс, като и двата тима до последно ще се борят за присъединяване в плейофите през сегашния сезон. „ Мечоците” се намират в много по-добра форма и влизат с нараснало самочувствие в дуела, откакто в последния си мач надвиха над водача в Източната конференция на НХЛ – Тампа бей. Срещата ще се излъчи в съботната вечер от 20:00 часа по
Mtel Sport 2.
Гледай онлайн всички мачове на Димитър Бербатов от индийската Супер лига извънредно по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Гледай холандското състезание по футбол единствено по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Следи мачовете от съветската Премиер лига и изявите на българите в нея по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Всички мачове на Благой Иванов – Багата от PFL се излъчват онлайн в България по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Гледай извънредно у нас конфликтите от NHL, онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР