Димитър Бербатов заби победното попадение, а неговата фондация надви тази

...
Димитър Бербатов заби победното попадение, а неговата фондация надви тази
Коментари Харесай

Бербатов се обяви срещу агресията: Проблемите на пътя решавайте с усмивка

Димитър Бербатов заби победното попадение, а неговата фондация надделя тази на „ Вълшебен свят “ с 5:4 в показателен футболен. Резултатът обаче остана надалеч на назад във времето, тъй като задачата бе друга – да се спре експанзията на пътя, която всеки ден взима жертви у нас. А противникът на Берба не бе инцидентен – първенецът на „ 24 часа на Льо Ман “, автомобилният водач Ник Левентис.
Срещата даде началото на целодневен състезателен празник от акцията „ С усмивка “. Присъстващите фенове на комплекс „ Спортна София “ имаха опция да се впуснат в близо 30 типа спорт.
На терена дуелът също мина повече от другарски, само че все пак Бербатов съблюдава обещанието си, обещано ден по-рано – да излезе краен победител. Рекордьорът по голове за националния тим на България игра един до друг със своите другари Александър Томаш и Тодор Кючуков, а отборът им бе запълнен от влогърите Павел Колев и Ицака, както и рапърът Дули от РДМК. Срещу тях пък бяха група „ Скандау “, Асен Кукушев също от РДМК, Владимир Манчев, Христо Янев, Ник Левентис, както и негови другари.
„ Това, което се опитахме да създадем, е да покажем, че както на пътя, по този начин и в живота, сложните моменти би трябвало да се одобряват с усмивка – изясни след срещата самият Бербатов. – Добрият образец би трябвало да се следва, а не неприятният. Това беше и задачата на акцията с Ник Левентис. “
Ден по-рано част от участниците се впуснаха и в съревнование по картинг, а стартът бе даден персонално от някогашния състезател на „ Манчестър Юнайтед “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР