Димитър Бербатов все по-често влиза в ролята на анализатор, както

...
Димитър Бербатов все по-често влиза в ролята на анализатор, както
Коментари Харесай

Прогнозата на Бербатов – „Юве“ ще е на финал


Димитър Бербатов все по-често влиза в ролята на анализатор, както вършат неговите някогашни съотборници от „ Манчестър Юнайтед “ Рио Фърдинанд, Пол Скоулс и Гари Невил. На старта на Шампионската лига британският вестник „ Мирър “ попита българската звезда за упованията му от новия сезон.



Бербатов не сподели нито дума за „ Манчестър Юнайтед “, който не е слаган от букмейкърите измежду огромните любимци. Българският нападател игра в два финала на Шампионската лига. През 2002-а загуби с „ Байер “ от „ Реал “, а през 2009-а падна с „ Юнайтед “ от „ Барселона “. Бербатов бе в състава на „ дяволите “ и през 2011-а, само че сър Алекс Фъргюсън не го постави в групата за още едно проваляне – в дуела за купата още веднъж с каталунците.

В същото време Пеп Гуардиола, треньорът на „ Манчестър Сити “, отхвърли да се яви на конференция преди мача против „ Лион “. Испанецът се оправда, че е осъден да не бъде на скамейката. Санкцията от УЕФА идва поради обидите, които Гуардиола изстреля против четвъртия арбитър на първия мач с „ Ливърпул “, за който приказва и Бербатов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР