Димитър Бербатов все още не е взел решение дали да

...
Димитър Бербатов все още не е взел решение дали да
Коментари Харесай

Бербатов не е решил дали ще стане треньор

Димитър Бербатов към момента не е взел решение дали да стартира треньорска кариера. Рекордьорът по голове за националния тим изнесе лекция пред студентите в НСА на тематика " По моя метод към триумфа ", в която описа любопитни истории от забележителната си кариера, а по-късно отдели време и на репортерите.

" Има време, в случай че реша да ставам треньор. В момента се изучавам. Треньорът би трябвало да е най-много психолог и би трябвало да знае по какъв начин да приказва с футболистите, тъй като всеки е изцяло друг и работата на треньора е да знае по какъв начин да подхожда към всеки един от тях. Треньорът би трябвало да е доста мощен душевен и сносно уравновесен. Това е предизвикателство и в случай че се случи в миналото в бъдещето всички ще резберем за него ", сподели Бербатов.

Той не пожела да разяснява рокадата на Петър Хубчев с Красимир Балъков отпред на националния тим.
" Треньори се сменят постоянно, не мога да си разреша да разясня сходни неща. Мненията, които съм чувал за тях е, че и Хубчев и Балъков се оправят добре в работата си, само че аз не съм треньор и не мога да им дам оценка ", сподели Бербатов.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм тайничко се надява националният тим да успее да се класира на Евро 2020.

" Във футбола много неща могат да се случат. Ливърпул нямаше по какъв начин да в профил Барселона, пък съумя да ги отстрани. Тотнъм като губеше с 0:2 против Аякс стопирах да виждам мача, само че се стигна до поврат. Не би трябвало да се отчайваме преди нещо да е почнало. Отборът на Англия е любимец в нашата група, само че тайничко се надяваме да измъкнем нещо от тези мачове и да се класираме ", сподели Бербатов. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР