Димитър Бербатов вече направи първите си крачки в новото си

...
Димитър Бербатов вече направи първите си крачки в новото си
Коментари Харесай

Най-добрият приятел на Бербатов се оженил за бившата му

 Димитър Бербатов към този момент направи първите си крачки в новото си начинание като треньор. Той беше назначен като помощник-треньор в тима на Етър, с цел да набере нужния стаж и да може да се занимава професионално като ментор на млади футболисти.

Според осведомени някогашният нападател на Манчестър Юнайтед желае да се върне още веднъж в Англия със фамилията си, а упоритостта му е да получи работа в клуба от " Олд Трафорд ". В България като треньор го канят най-близките му другари още от годините в ЦСКА - Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които управляват Етър. 

С последния даже разделят общо гадже. Става въпрос за някогашната топ моделка Станислава Цветкова, която е същинска звезда в " Ексграунд " в края на 90-те години и при започване на новия век. Огнената хубавица с тъмни коси разпалва въображението на множеството богати и известни мъже в София.

Името й се свързва и със Слави Трифонов, както и с някогашния футболист на Левски Мартин Станков, който е сегашен брачен партньор на Весела Кюлева. Станислава е огромната обич на Димитър, когато той играе за Байер Леверкузен в Германия през 2000. Двамата са двойка най-малко година и тя даже живее при него там, до момента в който не потегля слух, че футболистът я е изгонил, откакто схванал, че още поддържа връзки с Мартин Станков.

Година по-късно Цвети оплита в мрежите си най-близкия другар на Бербо - Тодор, което обаче по никакъв метод не повлиява на другарството им. Точно противоположното - Митко даже кумува на женитба им, след което става кръстник на сина им Александър. Бракът на Тодор и Станислава обаче не устоя дълго и двамата се разведоха преди десетина години, пише Галерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР