Димитър Бербатов стана съсед на Лили Иванова. Футболният ас си

...
Димитър Бербатов стана съсед на Лили Иванова. Футболният ас си
Коментари Харесай

Бербо стана съсед на Лили

Димитър Бербатов стана комшия на Лили Иванова. Футболният ас си е купил парцел в същия блок, където живее и певицата.

С две нови жилища, оценени на близо 1 милион лв. се е обзавел Митко Бербатов. Жилищата са с повърхност от 107 кв. м, а към тях вървят и просторни гаражи.

Както прилича на звезда от неговия сан, парцелите на Берба са на тиха уличка в центъра на София.

Заради влиятелното си местонахождение цената на жилищата в региона не пада под 2500 евро на кв. метър. За това и съществени купувачи са известни хора и предприемачи, а за Бербо не е никакъв проблем да се бръкне със сериозната сума.

Бербатов е платил за парцелите едвам 97 701 лева Подобна цена съгласно брокерите и най-малко 10 пъти под пазарната и евентуално договорката е осъществена на база данъчна оценка.

Така купувачът си икономисва солидни суми дължими като налози на страната, а също и материални такси.

Любопитна детайлност е, че комшия на Бербатов е самата Лили Иванова. Примата си купи жилище от съвсем 200 квадрата в първокласната кооперация, написа „ България днес”.

Зевзеци се майтапят, че двамата умерено могат да си вървят на кафе и торта по чехли и домакински халат, откакто живеят един до различен.

В реалност обаче Бербатов избира да живее в резиденцията си в кв. Бояна, където си построи къща. Според осведомени, футболистът купил жилищата като инвестиция за дъщерите си.

Далечните му проекти са един ден в тях да се нанесат наследничките му Деа и Елиа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР