Димитър Бербатов смята, че Левски има сили да елиминира ПАОК

...
Димитър Бербатов смята, че Левски има сили да елиминира ПАОК
Коментари Харесай

Бербатов не смята, че ПАОК е фаворит срещу Левски

Димитър Бербатов счита, че Левски има сили да отстрани ПАОК във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Бившият нападател на отбора от Солун даде изявление за " Тема Спорт ", в което приказва за престоя си в Гърция, както и за някои особености на клуба. Бербатов изигра общо 17 мача и вкара 4 гола през сезон 2015/16.

" В момента ПАОК има добър състав. Мисля, че възможностите са 50 на 50, макар огромните финансови благоприятни условия на гръцкия клуб, които са с помощта на притежателя Иван Савидис. Те могат да си разрешат да закупят по-скъпи и по пътя на логиката по-добри футболисти, само че във футбола, доста добре знаем, че това не всеки път е гаранция за триумф в избран мач. Левски би трябвало да обърне внимание на Куртич в средата на терена, който в това време беше голмайстор на тима през предишния сезон с 18 гола ", изясни наблюденията си някогашният ас на " черно-белите ".

Бербатов показа и усещанията си от Левски. " В момента има огромно обединяване на почитатели и клуб. Станимир Стоилов съумя да вкара нов ред и да сътвори нужната атмосфера за позитивните резултати на тима напоследък. Имайки поради, че стадионът на Левски ще бъде цялостен в първия мач, може да се реализира добър резултат преди реванша, всичко е допустимо ".

Бербатов взе отношение и по проблема с публиката за двата дуела. " Правилно е да няма гостуващи почитатели. Колкото и да си приказваме за ред и сигурност, на " Тумба " се усеща напрежение във въздуха ", сподели още някогашният национал.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР