Димитър Бербатов смята, че българският футбол има нужда от радикална

...
Димитър Бербатов смята, че българският футбол има нужда от радикална
Коментари Харесай

Бербатов изрази готовност да оглави футбола ни

Димитър Бербатов счита, че българският футбол има потребност от радикална смяна. Бившият футболист на " Манчестър Юн " загатна, че обмисля опцията да се кандидатира за президент на БФС, само че не даде безапелационен отговор дали ще го направи.

" Имам доста диалози със себе си по тази тематика. И с мои близки. Ако някой каже, че е 100% готов за сходен пост, значи е необмислен... Но моментът е подобен, че би трябвало радикална смяна във всичко. Имаме обстановка, знак на ориста, че нещата би трябвало да се трансформират фрапантно, напълно. Имената, които се въртят в последно време из медиите, не са смяна. Сменяш един човек с различен и всичко си остава както преди. Който и да е президент на БФС, би трябвало да е самостоятелен, нов човек, самостоятелен и финансово, да има положително име. Трябва да е подредил своя живот, с цел да подреди и БФС. Има и наложено мнение, че с цел да управляваш, би трябвало да си над избрана възраст. Мнения от рода на " Той още е млад... Той още е зелен... ". Е, ще чакаме да стане някой на 62 и тогава ли ще е узрял да управлява?! ", сподели Бербатов в изявление за списание " Спринт ".

Според него Изпълкомът на БФС би трябвало да е без президенти на клубовете, а също така би трябвало да бъдат въведени промени в съдийската комисия, администрацията на шампионата и развиването на детско-юношеския футбол. Бербатов прикани бъдещият президент да има единствено два мандата. Той подлага на критика и клубовете, които съгласно него не търсят в действителност смяна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР