Димитър Бербатов призова нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг хубаво да

...
Димитър Бербатов призова нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг хубаво да
Коментари Харесай

Бербатов: Обамеянг трябва хубаво да помисли преди да поеме към Барса или Реал

Димитър Бербатов прикани нападателя на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг хубаво да намерения преди да реши да поеме в посока Барселона или Реал Мадрид. В последните седмици все по-усилено се приказва, че габонецът е трансферна цел на двата испански гранда. Именно на тази тематика обърна внимание и Берба в своята графа за Betfair.

" Трябва да попитате Обамеянг дали е благополучен в Арсенал. Ако не е, разбирам за какво. Във футбола задачата е да печелиш титли. Знаем, че Арсенал играе атрактивен футбол, само че от много време са с празни ръце. Това може да бъде много разочароващо за един футболист. Понякога и цялостното показване на тима може да те нервира. Обамеянг е нападател, тъй че за него е значимо да бележи голове. Само той знае по какъв начин се усеща. Преди изолацията той показваше огромно предпочитание и себераздаване за тима. Смятам, че на него му харесва да играе в Арсенал. А също така да бъдеш футболист в Лондон е ужасно, тъй че той може и да остане. Начинът му на живот, на неговите съотборници, на неговото семейство - това са неща, които може да го накарат да остане. Да си футболист в Лондон е ужасно, изключително когато играеш за тим като Арсенал. Единственото, което му липсва са трофеите ", счита Бербатов.

След това той подхвана и тематиката за Барса и Реал.

" Барселона и Реал Мадрид са любимци за подписа му. Подобна обстановка може да ти завърти главата. Обамеянг би трябвало деликатно да реши всички разновидности, дали ще бъде благополучен да играе в сходен вид тимове. От моята вероятност и двата клуба са добър вид, тъй като са два от най-хубавите тимове в света. Но той би трябвало да огледа и към техните сформира, които включват Меси, Суарес, Дембеле, Фати, Бензема, Бейл, Азар. Дали Обамеянг ще получава задоволително игрово време в тези тимове? Той не е първа младост и би трябвало да бъде в тим, където да играе постоянно. А в Арсенал той е капитан. Но въпреки всичко огромният фактор си остава печеленето на титли ", добави Митко.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР