Димитър Бербатов прекрати кариерата си преди няколко седмици, но отново

...
Димитър Бербатов прекрати кариерата си преди няколко седмици, но отново
Коментари Харесай

Димитър Бербатов се завръща на терена

Димитър Бербатов приключи кариерата си преди няколко седмици, само че още веднъж ще се завърне на терена, въпреки и единствено за показателен мач. Той  ще вземе присъединяване в минитурнир в отдалечен Сингапур на 16 ноември, който ще се организира на локалния Национален стадион.
Бившият нападател ще взе участие в конкуренцията, която се назовава " Битката на Червените " и в действителност е тристранен шампионат.
" Наистина още горя от предпочитание да играя футбол и нямам самообладание най-сетне да се появя на терена, въпреки и в подобен дуел. Надявам се да създадем задоволително положително шоу за публиката и да вкарам няколко гола ", съобщи Бербатов пред уеб страницата на уредниците.
В него ще вземат участие ветерани на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, както и националният тим на Сингапур. Освен Бербо, от страна на " алените дяволи " ще се появят имена като Теди Шерингам, Уес Браун и Кийт Гилеспи, а от страна на мърсисайдци ще са Йежи Дудек, Дитмар Хаман, Джон Арне Рийзе, Луис Гарсия, Владимир Шмицер и други
А какъв съвет по отношение на Солскяер даде Димитър Бербатов на клубното управление вижте в този материал.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР