Димитър Бербатов посъветва нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер да

...
Димитър Бербатов посъветва нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер да
Коментари Харесай

Бербатов посъветва Вернер да избере Байерн пред Ливърпул

Димитър Бербатов посъветва нападателя на Република България Лайпциг Тимо Вернер да премине в Байерн (Мюнхен), а не в Ливърпул. И двата клуба имат интерес към голаджията, като по всичко проличава, че те ще влязат в трансферна борба за подписа му. В рубриката си за Betfair Берба е обърнал внимание точно на този въпрос, като е дал своя съвет към Вернер.  Бензема и Жиру да спрат да си ги мерят, предложи Бербатов

" Тази седмица имаше информации, че Байерн Мюнхен се интересува от Тимо Вернер. Играл съм в Бундеслигата и знам, че там Байерн е най-голямото име и е от същия диаметър като Реал Мадрид, Ювентус, Манчестър Юнайтед, Барселона, Манчестър Сити и така нататък Всеки сезон те играят в Шампионската лига и са безспорен доминант в Германия. Ако би трябвало да съм почтен, съгласно мен е рационален избор за Вернер да отиде тъкмо там, тъй като той познава шампионата и ще свикне по-лесно с ситуацията. Единственият проблем може да бъде конкуренцията в офанзива в лицето на Роберт Левандовски, Серж Гнабри, Кингсли Коман и вероятно Льорой Сане, който също е спряган за трансфер там и двамата много си наподобяват като жанр на игра. Въпреки това считам, че там ще му е много по-лесно, в сравнение с в Англия, където ще му би трябвало повече време да се нагоди към ситуацията ", счита Бербатов.

" Когато един състезател е в сходна позиция да бъде мечтан от няколко тима, това може да му завърти главата и да му докара много безсънни нощи до момента в който вземе вярното решение. Не мисля, че за Ливърпул ще е голям проблем, в случай че не притегли Вернер, тъй като те разполагат с доста мощно трио в офанзива. Не виждам доста играчи да се приближават до тяхната класа сега. Начинът, по който се схващат на терена, методът, по който разменят позициите си на игрището е свръхестествен. Трудно ми е да си показва някой различен да се впише толкоз добре в тима ", добави някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР