Димитър Бербатов покани клубовете, независимо кого подкрепят, да се явят

...
Димитър Бербатов покани клубовете, независимо кого подкрепят, да се явят
Коментари Харесай

Ще има ли конгрес на БФС? Бербатов прикани клубовете да се явят в петък в НДК

Димитър Бербатов предложения клубовете, без значение кого поддържат, да се явят в петък от 10:30 часа в НДК за конгрес на БФС, който изпълкомът на централата анулира на 1 март. Той направи това на конференция в Българска телеграфна агенция.

Самият Бербо се съмнява, че БФС може да организира конгрес " на мрачно ". Поначало, съгласно него и " дясната му ръка " Петър Величков, ИК нямал право да го анулира 18 дни преди провеждането му - по правилник. Освен това поканата за постоянното общо заседание стояла в Търговския указател.

Клубове желали да бойкотират шампионата поради ръководството на Борислав Михайлов, само че някогашният голмайстор не сподели кои. Други са поискали отказ на арбитър Жаклин Комитова, която, още веднъж съгласно Бербатов, голословно забавила решението си за импортирана подписка на най-малко една трета от клубовете-членове на БФС за ексклузивен конгрес.

Футболната съпротива е сезирала ФИФА и УЕФА за нередностите на БФС, една от които бил признатият бюджет. Това трябвало да стане на конгрес. Бербатов прикани за интервенция и министъра на младежта и спорта, който към този момент замени " любезности " със сегашната футболна администрация.

Той обаче изрази вяра, че няма да не се стига до крайности, лишаване на лицензи и така нататък, а всичко да се реши цивилизовано - с конгрес. Искаме да градим, а не да разрушавам, рече Димитър Бербатов.

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР