Димитър Бербатов отново е в добри отношения с брат си,

...
Димитър Бербатов отново е в добри отношения с брат си,
Коментари Харесай

Бербатов намери работа на брат си и му напълни джоба с 50 бона за нов бизнес! Асен стана нов човек, ето как се сдобриха

Димитър Бербатов още веднъж е в положителни връзки с брат си, научи HotArena.

Това оповестиха достоверни източници пред „ Шоу “, близки до известната фамилия. Нещо повече – Митко е оказал помощ на Асен. И то не по какъв начин да е, а извънредно доста. Първо, той е блъснал крепко рамо за новото работно място на Бербатов – младши, писа „ Шоу “.

В началото на есента Асен стартира като треньор в школата на ЦСКА в Лондон .

Митко завъртя два – три телефона и оправи нещата. Работата е повече от виновна и се надяваме брат му в действителност към този момент да си е седнал на задните елементи и да мисли трезво с главата си. Но това не е всичко “, безапелационни са информаторите.

Според тях Митко, след много дълга пауза, още веднъж е инжектирал финансово брат си – с 50 000 лв. , които са нищо за футболната звезда и много пари за елементарните хора. Те били отредени Асен да стартира нов бизнес , само че от какво естество, за момента не излиза наяве.

Проблемите в връзките сред Митко и брат му пристигнаха, когато Асен бе наказан за владеене на опиати. Тогава Бербо го избави от панделата, въпреки че не се знаеше дали си коства рискът, защото роднината му преди този момент бе спипван на няколко пъти да кара без брошура или да фучи с гневна скорост из улиците, като че ли му правеше кеф да си играе със законите и органите на реда.  Да не приказваме, че даже се е заяждал с служителите на реда и вместо да обещае, че ще се поправи, е уточнявал, че даже и да го глобяват, ще продължава да си прави каквото си знае.

Благодарение на дебелите връзки на Митко, през днешния ден Асен към момента има брошура в себе си и не търка наровете дълготрайно. Но преди този момент е сложил изискване, че не желае да бъде издирван от роднината си, до момента в който не му пристигна акълът и не се вземе в ръце да стане сериозен човек.

По всичко проличава, че чудото се е случило, в резултат на което бащата на двамата братя – Иван, също е проговорил на Асен, от чиито предходни дейности бе извънредно наскърбен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР