Димитър Бербатов определи любимите си три гола в кариерата си.

...
Димитър Бербатов определи любимите си три гола в кариерата си.
Коментари Харесай

Бербатов разкри любимите голове в кариерата си

Димитър Бербатов дефинира обичаните си три гола в кариерата си. Той уточни по едно попадение за Манчестър Юнайтед и Тотнъм, само че над тях сложи един приказен гол в Шампионската лига, който съгласно него е подценяван.

Преди днешния полуфинал в Лига Европа сред Леверкузен и Рома Бербатов си спомни за изявите си с екипа на немския клуб. Именно попадение за " аспирините " той дефинира като един от най-красивите си. През 2004 година на " Олимпико " той подвига топката във въздуха, с което преодолява Траянос Делас, а по-късно трансферира и вратаря.

На въпрос на 90min.com дали помни този гол, Бербатов дава отговор: " Дали го помня? Той и в моят топ 3. Голът против Рома беше един от най-красивите, които в миналото съм вкарвал. Беше преди много време, а стадионът бе празен, само че когато хората ме питат за головете ми, постоянно споделям голът в Рим. Ако не сте го виждали, влезте в YouTube да го ревизирате, тъй като е миг на магия ".

" Преди мача споделях на всички в съблекалнята: " Днес ще вкарам. Когато го направя, следвайте образеца ми и ще отидем да поздравим празния стадион, като че ли има аудитория ". Те бяха: " Да, добре, Бербс, добре ". Вкарах и подканих момчетата да дойдат с мен ", спомня си рекордьорът по голове за България.

" Хората постоянно ми припомнят за задната ножица против Ливърпул. Да, това беше прекрасен гол, само че най-важното попадение в този мач беше третото, тъй като реши мача. Но в случай че би трябвало да предпочитам три, ще кажа този против Ливърпул, този против Рома и един гол против Чарлтън, където се завъртях с топката, прокарах я около бранителя и вкарах ", показа Бербатов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР