Димитър Бербатов официално обяви, че спира своята активна футболна кариера.

...
Димитър Бербатов официално обяви, че спира своята активна футболна кариера.
Коментари Харесай

Бербатов обяви края на кариерата си

Димитър Бербатов публично разгласи, че стопира своята дейна футболна кариера. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед разгласява прочувствен текст в обществените мрежи, с който да каже завършек на футбола. Стотици почитатели на играта на Бербо незабавно го заляха с похвали за годините, които прекара в огромната игра.

Ето какво написа Бербатов:
" На този специфичен ден през днешния ден (ако не знаете за какво, проверете историята) взех решение да споделя с вас нещо, което от известно време подготвям да обявявам, само че по този начин и не публикувах… Не зная защо… Зная, че някои от вас мислят, че към този момент съм се отдръпнал и в този момент вероятно се чудят какво, по дяволите, та ние знаем, че не играеш футбол. Опитвах се да си намеря нещо предходната година… Не стана. Някой ме сподели, че би трябвало да заявя нещо, да споделя известие за прощаване. Така че - ето го!.

Последният ми мач беше преди година. Така че мисля, че в този момент е точното време да спра. Все отново, като си помисля, това не е Краят, тъй като ще остана в играта по един или различен метод. Дойде времето да кажа, след съвсем 20 години на футболния терен, спирам с АКТИВНАТА си футболна кариера!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР