Димитър Бербатов обяви старта на нов голям проект - негов

...
Димитър Бербатов обяви старта на нов голям проект - негов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов стартира своя ексклузивна марка облекло

Димитър Бербатов разгласи старта на нов огромен план - негов персонален бранд за облекло. А всички модели са извънредни - рисувани и създадени от самия Бербатов, славил се като художник и на футболния терен, и отвън него.

" През цялото време до момента ме питахте: " Берба, може ли твоя фланелка, апелирам? " Сега имате отговора: Да, може! " Това написа първият българин, първенец по футбол и голмайстор на британската Висша лига. След което разгласи със особено видео своята огромна вест.

" Стартирам мой личен бранд. Само с извънредни продукти, лимитирана серия. Може да отидете на моя уебсайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би множеството от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си споделих - за какво да не се опитвам. Тези строго лимитирани артикули ще бъдат пускани понякога, когато аз реша, че моментът е верен ", разгласи Бербатов.
" Но изненадите не стопират дотук. Към всеки закупен лимитиран артикул има особено обръщение. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие самичък. Единственото, което мога да загатна, е, че всеки ще има персонално известие от мен ", добави Бербатов. И разгласи, че дружно с неговата персонална марка започва и приложение за обединяването на почитатели, спортни звезди и марки за спортна екипировка.

При сканиране на логото на марката на Димитър Бербатов D9B ще има достъп до специфични видео материали и видео послания от звездата, а в това време ще може да се ревизира и достоверността на стоката. Всеки артикул има своята цифрова еднаквост.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР