Димитър Бербатов не е учуден от решението на Жозе Моуриньо

...
Димитър Бербатов не е учуден от решението на Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Бербо за Моуриньо: Не съм учуден от действията му, но го разбирам

Димитър Бербатов не е изумен от решението на Жозе Моуриньо да наруши разпоредбите на обществена отдалеченост по време на пандемията. Преди дни мениджърът на някогашния клуб на българина беше сниман да провежда тренировки на част от своите играчи в парк в Барнет, Северен Лондон. В обществените мрежи се появиха фотоси и клипове, доказващи като Специалния организира самостоятелно занятие с рекордната покупка на клуба Танги Ндомбеле. Давинсон Санчес и Райън Сесеньон са създали крос в същия парк, до момента в който Серж Орие е сниман да тича дружно със собствен другар. Всичко това без позволение, за което Жозе се разкая – изключително откакто беше неодобрен и от кмета на Лондон Садик Хан.  Моуриньо се съгласи, че е сбъркал, само че не можа да се извини
„ Жозе е направил това, тъй като няма самообладание за завръщането на футбола – написа Бербо в рубриката си в Betfair. – Разбирам го, само че пък и той нарушава разпоредбите и това не е хубаво. Футболистите и треньорите имат авторитетни позиции в обществото и би трябвало да дават образец на почитателите в тези тежки моменти.

Не бих споделил, че бях сюрпризиран от държанието на Моуриньо. Той постоянно се е държал обратно на упованията и нормите и това е една от аргументите да бъде сполучлив управител и ентусиастите да го обичат. Но това в този момент е друго.

Разбирам за какво Моу няма самообладание да се завърне към отговорностите си. Всички в света на футбола желаят час по-скоро неговото завръщане. А и когато чуваш, че в други шампионати към този момент се дефинират дати за подновяването на сезона, то ти ставаш още по-нетърпелив. Но здравето на хората е преди всичко.

Футболистите са щастливци, че за разлика от множеството останали хора разполагат с огромни къщи с дворове, където могат да импровизират и да поддържат физическа подготовка с разнообразни извършения. Но и това не е същото и като цяло не е елементарно да останеш изцяло фокусиран. “

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР