Димитър Бербатов има основен принос легендата на Испания и Реал

...
Димитър Бербатов има основен принос легендата на Испания и Реал
Коментари Харесай

Бербатов направи от Касийяс Свети Икер

Димитър Бербатов има главен принос легендата на Испания и Реал Мадрид Икер Касийяс да бъде наименуван Свети Икер. Вратарят разгласи края на кариерата си при започване на тази седмица, откакто не беше играл от май 2019 година. Тогава като футболист на Порто той прекара инфаркт.

Авторитетният “Марка” напомни десетте най-хубави спасявания на стража. На първо място е сложена реакцията му при удар от близко точно на Бербо във финала на Шампионската лига през 2002 година, написа monitor.bg. Тогава Реал победи с 2:1 Байер (Леверкузен). Тогава, няколко дни преди да навърши 21 години, той влезе запаса на контузения Сесар Санчес в 68-ата минута.


“Важен е пътят, по който пътувате, и хората, които ви съпровождат, а не дестинацията, до която ви води. Мога да кажа, че с работа и доста старания този път ме води тъкмо до мечтаната дестинация. Благодаря”, написа на разлъка Касийяс.

Един от огромните му противници на терена – Лионел Меси, прати известие до “АС”, в което написа: “Икер се отхвърли, само че записа името си в историята на футбола преди доста време. Не единствено тъй като е икона на Ла Лига, само че и тъй като съумя да завоюва всичко на интернационално равнище. Ти беше впечатляващ вратар и беше в действителност доста сложен съперник. Но, поглеждайки обратно, също по този начин мисля, че съперничеството ни беше прелестно, също както и връзките ни”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР