Димитър Бербатов и Ник Левентис на картинг преди демонстративния мачДимитър

...
Димитър Бербатов и Ник Левентис на картинг преди демонстративния мачДимитър
Коментари Харесай

Димитър Бербатов и Ник Левентис на картинг преди демонстративния мач

Димитър Бербатов и Ник Левентис на картинг преди демонстративния мач
Димитър Бербатов и част от участниците в празника ще се включат в последното събитие от акцията на Фондация „ Вълшебен свят “ „ НЕ на експанзията на пътя “. По време на самодейността през това лято съвсем 200 младежи и бъдещи водачи се учиха на приемливост на пътя.

Тази неделя, 23 септември от 15:00 часа на пистата в Ring Mall ( Sofia Karting Ring) звездните участници ще застанат зад кормилото на картове, а след тях ще се включат 40 младежи, с цел да насочат посланието, че „ с усмивка “ всичко е по-приятно.

Официален посетител на събитието ще е министърът на младежта и спорта Красен Кралев, а измежду гостите ще бъдат освен капитаните на двата тима в мача на 24 септември Бербатов и Левентис, само че и спортни любимци като Любо Ганев, Мария Гроздева, втората ни ракета Димитър Кузманов, Христо Янев, Владо Манчев и доста други сътрудници и другари на самодейността.

В понеделник, от 11:30 часа стартира звездният мач за старта на спортния празник на терените на „ Спортна София “ (парк „ Възраждане “), а след края на мача заниманието „ с усмивка “ продължава с безвъзмездни свободни тренировки по близо 30 разнообразни спорта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР