Димитър Бербатов и Елена Щилянова обмислят да узаконят връзката си,

...
Димитър Бербатов и Елена Щилянова обмислят да узаконят връзката си,
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ: Вярвате или не! Бербатов и Елена взимат историческо решение, ще се...

Димитър Бербатов и Елена Щилянова обмислят да узаконят връзката си, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Двамата са възнамерявали да сключат цивилен брак, като това най-вероятно ще се случи през тази година. Митко и половинката му са дружно към този момент повече от 10 години, имат две дъщери, само че по този начин и не са обвързани публично.

„ Двамата са на  път да се оженят. Кога тъкмо обаче – можем единствено да гадаем. Никой  не споделя каквито и да е било детайлности. Но в случай че това се случи, ще бъде скрито и в доста стеснен кръг. Без да се шуми, тъй като нито той, нито тя обичат да са под светлините на прожекторите, когато става въпрос за персоналния им живот ”, обявиха близки до Елена  и Бербатов, който не се радва на положителни дни в Индия. Митко получи поредна травма, извадила го още веднъж от игра за Керала Бластърс.

„ Те са повече от щастливи. Напук на всички, които им завиждат, живеят прелестно, схващат се и нямат никакви проблеми. Съвсем скоро и двамата са рожденици – Бербо е в края на януари, а Елена в първите дни на февруари. Има възможност тя още веднъж да замине за Индия, където беше дружно с децата за новогодишните празници ”, прибавят информаторите ни.
БЛИЦ СПОРТ

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР