Димитър Бербатов и екипът му живеят от мач до мач

...
Димитър Бербатов и екипът му живеят от мач до мач
Коментари Харесай

Какадуто Лечков: Бербатов не знае на кой свят е!

" Димитър Бербатов и екипът му живеят от мач до мач и не основават нищо градивно във футбола ", съобщи вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков в отговор на вчерашната конференция на някогашния нападател на Манчестър Юнайтед.

Бербатов сигнализира, че от централата са изключени близо 140 клуба. Според него това е чистка, тъй като въпросните клубове го поддържат като претендент за президентския пост.

" Тези клубове са изключени за уронване на престижа. БФС към този момент не прави взаимни отстъпки. Може ли да замерваш с плодове и зеленчуци постройката на футболния съюз? То това се видя от всички, нали? ", разяснява Лечков пред bTV.

" Сега наближават мачовете на националния тим и Бербатов и екипът му гледат да основават напрежение. Нямат никаква футболна активност и са тотално неподготвени.

В Сливен залагаме на млади момчета, 16-17 годишни. Понеже се персонализира доста, дано той вземе един клуб да забележим дали може да харчи 2 лв.. Нещо съзидателно вършат ли тези хора през тези години?

Кандидат на кое е за президент? Сега разбрахте ли за какво от 2006-2007 година алармирам - тези хора провалиха такива имена като Стоичков, Любо Пенев, Хубчев и така нататък

Сменяха треньорите по този начин, единствено с такива дребни неистини и измами се занимават, или се не помниха тези неща? Сливен не е изпадал, по устав изпадат два тима, те не са готови, вижте документите на БФС ", добави Лечков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР