Димитър Бербатов харесва своя странен свят. Ексцентрикът от Благоевград, който

...
Димитър Бербатов харесва своя странен свят. Ексцентрикът от Благоевград, който
Коментари Харесай

Бербатов за рисуването, футбола, чичо Пенчо и още...

Димитър Бербатов харесва своя чудноват свят. Ексцентрикът от Благоевград, който през февруари ще навърши 38 години бе специфичен посетител на предаването „ Плюс минус “ по NOVA. Той съобщи, че харесва своя свят. „ Усещах, че може да се получи нещо от мен. Работил съм всеки ден с концепцията да съумея.

Хората са виждали нещо особено в мен. Тези хора са ми помогнали, както аз в този момент се пробвам да оказвам помощ на други деца. Ако си добър футболист и имаш положителни самостоятелни качества, би трябвало да подчиниш тези неща на тима. На базата на всичко това в следствие ти отново ще изпъкнеш. Няма по какъв начин това да не се случи. Пак ще окажеш помощ на тима, само че по този метод и ще изпъкнеш. Димитър Пенев е индивидът, който ни даде късмет “, показа Бербатов.

„ Имам разнообразни ползи. Запалих се по рисуването. “

„ Харесвам моя си свят. Трябва ми спокойствието всеки ден. Имам персонално пространство и би трябвало да си го имам “, добави нападателят.

„ Всеки има моменти на уязвимост, когато остава самичък. Колкото на моменти това да ми е пречело, толкоз ми е и пособие. Много пъти самотата и самодостатъчността ми е пособия да излизам от спешни обстановки. Било ми е мъчно, само че ме е научило на доста неща “, добави той.

„ Правил съм доста неточности, само че ги има тези моменти, в които си самичък и гледаш по какъв начин да решиш тези проблеми. Винаги съм се опитвал да се оправя и съм имал решението в главата. Решението постоянно е било мое. Ситуацията ми е подсказвала по какъв начин да работя. Интуицията доста пъти ми е пособия “, продължи някогашният футболист на Манчестър Юнайтед.

„ За един мъж другарството е доста значимо. Аз имам близки до мен другари, които продължаваме да бъдем дружно. Всеки си има собствен живот. Когато се чуеш с дадения човек, който ти е другар, даже да не сте се чували от доста време, то би трябвало да бъде все едно сте се виждали през вчерашния ден. Животът се трансформира, даже и приятелите се трансформират. “

„ Всичко е доста тренировки и въображение. Изглеждал съм и комичен, само че съм продължавал, продължавал и най-после нещата са се получавали. “

„ Гледам български футбол. Не всички срещи несъмнено, когато имам опция. Не сме на равнището на огромните страни. Най-хубаво би било цялостен живот да съм в един тим и тук да сме на равнището на Англия. За страдание обстановката не е такава. Футболът не е на равнището, на което желаеме. Правят се старания, с цел да се развива.

Когато усетя момента, интуицията би трябвало да ми подскаже. Не съм ли квалифициран, няма да се захвана. Бъдещето е пред мен. Все още се повеждам млад. България има доста надарени деца. Вече 10 години вършим това. Тези деца единствено някой би трябвало да ги побутне “, сподели още Димитър Бербатов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР