Димитър Бербатов е привикан за показания в Главна дирекция Национална

...
Димитър Бербатов е привикан за показания в Главна дирекция Национална
Коментари Харесай

Димитър Бербатов на разпит в МВР

Димитър Бербатов е привикан за показания в Главна дирекция Национална полиция в “Младост” 4, стана ясно през днешния ден. От публикуваните фрагменти се вижда, че той е съпроводен от двама души от неговия екип – Петър Величков и Борис Станков.

Най-вероятно визитата му е обвързвано със сигнала, който БФС подаде за навлизане с щурм поради извършения на 18 март конгрес, проведен от екипа на българската футболна легенда. Футболният съюз бе запазил зала 3 на НДК за конференция, само че тя не се състоя, защото там влязоха хората на Бербатов.

След разпита Бербатов се спря заз малко пред медиите.
" Потвърдихме това, което и клубовете са ни споделили. Дадохме нещата, които имаме като информация и това беше. Правихме го към този момент няколко пъти, тъй че сме привикнали с това нещо. За детайлности, това е информация, която органите на реда могат да кажат. Предполагам, че това е информация, която не би трябвало да се изнася. Не мога да се наема с някакви периоди, има си способени органи, които към този момент си преценяват. Нашето обвързване като жители е да дойдем, когато ни повикат, с цел да подкрепим това, което е в сигнала ", разгласи Бербатов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР