Димитър Бербатов е настоял за среща и разговор на четири

...
Димитър Бербатов е настоял за среща и разговор на четири
Коментари Харесай

Бербатов търси помощ от Стоичков, онзи го отсвири

Димитър Бербатов е настоял за среща и диалог на четири очи с Христо Стоичков. Камата си беше в България за малко - взе участие в нови рекламни клипове с Митко Рачков, срещна се с Гриша Ганчев и изгледа мача ЦСКА – Берое (1:0).

Възползвайки се от визитата на Ицо у нас, Бербо изискал да се видят и поговорят по отношение на борбата му за власт в БФС. Той обаче останал шокиран, откакто Стоичков тактично го изрязал.

Бербатов е звънял на Ицо с вярата да получи поддръжка. Тя щеше да е голям коз за него, настояват от обкръжението му. Още повече, че преди време Стоичков атакуваше Боби Михайлов и БФС.

„ Ицо му е вдигнал, само че диалогът траял прекомерно малко. Камата обяснил, че няма време за никакви изключителни срещи и че всичко му задължения са разпределени по минути “, твърди организация " Блиц ".

Реакцията на Стоичков била като парен чук върху Бербатов. Митко вярвал, че Камата ще застане зад него, откакто болшинството почитатели на ЦСКА го поддържат. А на всички е известно, че Ицо е най-голямата „ алена “ икона. Сега не е ясно по какъв начин ясният намек на Камата, че няма да поддържа Бербо, ще рефлектира върху „ армейската “ общественост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР