Димитър Бербатов е направил уникален подарък на половинката си Елена.

...
Димитър Бербатов е направил уникален подарък на половинката си Елена.
Коментари Харесай

Бербатов изненадал Елена с подарък за 100 000 долара! Тя обаче няма да го...

Димитър Бербатов е направил неповторим подарък на половинката си Елена. Източници на „ ШОУ ” разкриха, че той е подарил на обичаната си пръстен на стойност от цели 100 000 $! Бижуто е направено от индийско злато и не е по никакъв начин огромно. Но поради златото и дребния елмаз, вграден  в него, цената му е толкоз голяма. Подаръкът е платен от Индия, където Бербо играе за локалния Керала Бластърс.

Той е сюрпризирал обичаната си, която обаче не желала да тръби за приказния подарък.  Елена дори не разкрила пред всичките си приятелки какво знамение на чудесата е получила и твърдяла, че ще слага пръстена на ръката си единствено в специфични случаи.
„ Тя е безапелационна - няма да го носи непрекъснато. Това си е същинско украшение ”, отсичат нейни аверки пред „ ШОУ ”.

Дали това не е доказателство, че Бербатов и Елена в действителност възнамеряват да се оженят? Преди  няколко дни агенция  БЛИЦ популяризира новината, че двамата ще сключат брак скрито и в доста стеснен кръг през лятото или най-късно наесен. Въпреки че имат две прелестни дъщери, най-популярният благоевградчанин в света и софиянката, която е с три години по-голяма от него, живеят над 10 години на фамилни начала.


„ Никой не знае дали пръстенът е сватбеният подарък на Митко. Можем единствено да гадаем, тъй като те пазят всичко в дълбока загадка. Елена никак не обича да се появява в общественото пространство. Бяга от медиите като демон от тамян. Тя накара още преди години Бербо да спре с изявите си пред вестници, уеб сайтове и малките екрани. И го помоли да бъде по-спокоен и по-тих, тъй като медиите дебнат всяко негово придвижване. Елена ненавижда светкавиците, камерите и шумотевиците. Просто е такава жена – скромна и без какъвто и да е силикон по тялото си ”, прибавят осведомени.
Бербатов също не желал да думка барабана за пръстена, отсичат приятелите му.

„ Даже в този момент ще се разсърди, като разбере, че новината е излязла на бял свят. И ще се чуди кой е издал информацията. Нищо чудно и да отхвърли за подаръка, който коства 100 000 $ ”, споделят още от обкръжението на седемкратния победител в анкетата „ Футболист на България ”, който май е на път да си тръгне прибързано от Индия. Така най-малко пишат локалните медии...

Вестник „ ШОУ ” прибавя, че не е изключено още през месец март Бербатов да разгласи завършек на дългата си и изпълнена с доста победи и триумфи кариера.

Иначе Индия  е най-големият пазар на златни бижута в света, като през 2015 година са продадени зашеметяващите 746 тона злато. 50% от златните бижута се купуват за сватби.

Индийската просвета и митология е надълбоко обвързвана с най-скъпия метал. Традициите на майсторство и умения са образец за несравнимите златни бижута, създадени в страната, като огромен брой от тях към момента се създават ръчно. Всеки район има лични знаци и дизайни, които са интерпретирани в злато с извънредно висок карат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР