Димитър Бербатов е на семейна почивка на морето. За пръв

...
Димитър Бербатов е на семейна почивка на морето. За пръв
Коментари Харесай

Бербо на море с децата - slava.bg

Димитър Бербатов е на фамилна отмора на морето. За пръв път от години наред футболистът сподели фотоси на своята половинка Елена и двете им деца.

Щастливият баща театралничи гордо с дъщерите си на плажа. На част от фрагментите той медитира с порасналите Елиа и Деа.

От фрагментите се вижда, че момиченцата носят идентични бански – с черни спортни горнища и долнища с скотски принт.

Жената на Бербатов пък е заложила на черен бански от две елементи и очила в същия цвят, както и светли къси панталонки с висока талия.

Докато играеше интензивно футбол, Бербатов пазеше доста строго персоналния си живот и не позволяваше да снимат и демонстрират дъщерите му в публичното пространство. Сега, когато постави завършек на спортната си кариера, той е решил да промени това, като покаже какъв брой огромни към този момент са момиченцата му.

Преди да отиде на море, Бербо показа, че е разкрил свои остарели рисунки, които бил не запомнил. От тях той се въодушевил да рисува – нещо, за което в този момент има задоволително свободно време.

„ Много от вас знаят, че обичам да рисувам. Правех го в Германия и в Англия. Когато имах време и видех някоя фотография или подигравка на някои от обичаните ми телевизионни или музикални звезди в интернет, се пробвах да я обрисувам тъкмо същата “, изясни той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР