Димитър Бербатов даде обширно интервю пред ESPN. Той засегна много

...
Димитър Бербатов даде обширно интервю пред ESPN. Той засегна много
Коментари Харесай

Бербатов: Имам две пушки, с тях ще посрещам гаджетата на дъщерите си

Димитър Бербатов даде обстойно изявление пред ESPN. Той засегна доста тематики, една от които бе обвързвана с персоналния му живот. Нападателят разкри, че е е решил да усили фамилията си в интервала, когато е бил в Манчестър Юнайтед.

" Започнах да мисля, че съм постигнал професионалните си цели и би трябвало да се замисля за семейство. Казах на моята половинка: " Хайде да си създадем дете! ". Все едно бях робот, който следва някакъв проект. Имам две дъщери на 7 и на 5 години. Имам и две пушки... за всеки, който ги предложения на среща. Сега съществено - благополучен съм, че са здрави... само че когато пристигна време да ми показват гаджетата си, ще бъда квалифициран ", майтапи се той.

Междувременно, Бербо показа с почитателите си в “Инстаграм” по какъв начин е прекарал именния си ден. Българинът и новите му съотборници от индийския Керала Бластърс сега са на лагер в Испания.

“Вечеря с тима и чаша вино за празника! Благодаря ви за всичките известия и пожелания... И да, Уес е гладен”, написа Бербатов в обществената мрежа.
A post shared by Dimitar Berbatov (@berbo9) on Oct 26, 2017 at 1:27pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР