Димитър Бербатов беше удостоен с грамота и най-високото съсловно отличие

...
Димитър Бербатов беше удостоен с грамота и най-високото съсловно отличие
Коментари Харесай

Бербатов с награда от БЛС заради кампанията Героите в бяло

Димитър Бербатов беше почетен с грамота и най-високото съсловно отличие "Почетен знак на БЛС " за безрезервната поддръжка на Националната акция "За героите в бяло ".

Благодарение на неговата съпричастност самодейността добила голяма известност измежду необятната общност и по този начин медиците не останаха сами в битката с заболяването, усещаха се по-сигурни и предпазени – фактори от голямо значение в условия на пандемична рецесия, пишат от Българския лекарски съюз.

Близо два месеца след старта на акцията събраните парични средства са в размер на над 249 хиляди лева С тях са закупени: 35 300 маски, 1300 гащеризона, 200 високозащитни костюма, 60 чифта калцуни, 500 престилки, 9200 манти (1200 от които стерилни), 3042 защитни очила, 108 100 ръкавици, 500 шлема и 2 тона дезинфектант.

Благодарение на персоналния образец на футболната звезда, който с изключение на с лицето и името си, поддържа акцията "За героите в бяло " и с материално подаяние, редица компании и организации го последваха, като помогнаха и поддържаха идеята на БЛС.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР