Димитър Бербатов беше набеден, че си има любовница и изневерява

...
Димитър Бербатов беше набеден, че си има любовница и изневерява
Коментари Харесай

Бербо останал като гръмнат от новината, че си има любовница

Димитър Бербатов беше наклеветен, че си има държанка и изневерява на половинката си Елена. Според мълвата Митко се виждал с някогашната Мис България и водеща на тв предаването " Спортисимо " Славена Вътова.

Източници на Блиц разкриха, че Бербо останал като гръмнат, прочитайки какви информации изтичат по негов адрес. Той първо се вбесил, а след това се смял на " топ новината ".

" Може да ви звучи прекомерно клиширано, само че е реалност, че Димитър държи доста на Елена. Обича я. Двамата си имат две прелестни дъщери и в действителност тези трудове нямат нищо общо с истината. Той се познава със Славена, само че единствено толкоз ", обявиха от обкръжението на седемкратния футболист №1 на България.

Ако в действителност са любовници, смятате ли, че ще излизат дружно измежду бял ден да ги видят всички – ще обядват постоянно и тя дори ще се вози в автомобила му. Тези неща се вършат скрито, защото Славена и изключително Бербатов са извънредно известни персони. Бербо върви постоянно във въпросното заведение на улица " Оборище ",  тъй като наоколо се намира офисът на фондацията му ", разясниха източниците
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР