Димитър Бербатов бе засечен от фотографите на Ретро в компанията

...
Димитър Бербатов бе засечен от фотографите на Ретро в компанията
Коментари Харесай

Папараци щракнаха Бербатов със секси актриса от Под прикритие

Димитър Бербатов бе засечен от фотографите на Ретро в компанията на млада, привлекателна актриса.

Топфутболистът бе седнал на по кафе с Йоанна Темелкова, която блесна преди време с ролята си на дъщерята на Джаро в хитовата престъпна поредност Под прикритие, написа BLife.

И Йоанна, и Бербо са фамилни и с деца, само че това явно не пречи на другарството им и те намират време да се срещнат. Актрисата наскоро се залюби с внука на огромния оперен артист Николай Гяуров – Мартин, с който към този момент са родители на наследник.

Въпреки че мъжът ѝ също е футболен ентусиаст, той нямал покана за срещите ѝ с Бербатов. Още по-интересното е, че хубавицата и голмайсторът се виждат в заведение, ситуирано единствено на няколко метра от новото фамилно гнездо на Димитър, където той преди броени седмици се нанесе дружно с жена си Елена и двете им щерки.

Познанството на актрисата от Под прикритие и някогашната звезда на Манчестър Юнайтед било напълно прясно. Пътищата им се кръстосали в края на миналото лято около благотворителния футболен мач сред играчите на Берое, към които се включил и Бербатов, против младите родни артисти.

Темелкова се занимавала с организацията на спортното мероприятие и около професионалната връзка сред нея и Митко се зародила благосклонност, която Йоанна не отхвърля.

На формалната вечеря след събитието двамата още веднъж стояха близо един до различен и не спрели да си приказват. Младата актриса е увековечила момента със селфи с футболиста, под което написа: „ Само ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за фотография “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР