Димитър Бербатов бе гост в НВУ Васил Левски“ във Велико

...
Димитър Бербатов бе гост в НВУ Васил Левски“ във Велико
Коментари Харесай

Бербатов: Единственото ясно е, че борбата продължава

Димитър Бербатов бе посетител в НВУ „ Васил Левски “ във Велико Търново. Пред NOVA и локални медии именитият нападател приказва за стъпките, които ще предприеме в битката си за шефския пост в БФС и какво се е опитал да съобщи на търновските студенти.

„ Единственото, което е ясно е, че битката продължава. Докато не се докара до сполучлив край – отричане няма. Иска се почтен Конгрес и грижа за българския футбол. Времето от дълго време е пристигнало, смяната ще се случи. Не са ни порязали институции, отложиха неизбежното. Има правно голословни обстоятелства, ние ги демонстрираме. Ако беше всичко по закон, щяхме да кажем „ Да, по този начин е “. Работим по няколко линии. Най-важното е да се свика Конгрес. Работим, само че няма да разкрия повече. Репресират се клубове “.

„ Опитваме да сложим край, само че не е елементарно. Вече 15-16 години...За да се отървеш, би трябвало доста работа, до момента в който не се свика същински конгрес и клубовете да гласоподават по съвест. С генерала се срещнах през днешния ден. Всичко съм постигнал с труд, жертва... “

„ Теренът тук може да стане по-хубав от някои в А група. Дано осъществят това, което вършат. Спортът построява дисциплинираност. Следя всичко, което се случва, и в Етър. Каквото зависи от мен, съм го дал “.

„ Старая се да бъда където би трябвало. Футболът не е единствено А и Б група. Така е изработен Устава, че един клуб е еднакъв на един глас. Всички обичат футбола. Всеки желае да се развива. Важно е да се покаже верният метод “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР