Димитър Бербатое в поредният, който се включи в списъка на

...
Димитър Бербатое в поредният, който се включи в списъка на
Коментари Харесай

Бербатов: Не би било справедливо, ако Манчестър Юнайтед не предложи договор на Солскяер

Димитър Бербатое в следващият, който се включи в листата на бранителите на Оле Гунар Солскяер. Българинът счита, че норвежецът би трябвало да получи за непрекъснато работата на управител на „ алените дяволи “, оповестява " Гонг ".

``
реклама

„ Оле съумя да вдигне духа на тима и на целия клуб. След цялата работа, която той свърши, не мисля, че е заслужено за него или за играчите, в случай че от Манчестър Юнайтед не му предложат дълготраен контракт “, разяснява Бербатов.

„ За играчите ще бъде позитивно, в случай че Солскяер получи доверието на шефовете на клуба. Изчерпващо е да има толкоз доста промени на треньорската позиция “, добави българинът.

„ За тим, който не е трансформирал своя управител в продължение на 25 години, толкоз честите треньорски рокади имат доста отрицателен резултат. Предполагам, че шефовете знаят какво вършат. Клубът има потребност от тази непоклатимост на мениджърския пост “, продължи той.

„ Тотнъм се препъна в последните си мачове, спечелвайки единствено една точка от последните четири дуела от Висшата лига, тъй че Манчестър Юнайтед има действителен късмет да приключи на трето място. За Манчестър Юнайтед от доста по-съществено значение е класирането в шампионата, тъй като в Шампионска лига следва мач против доста мощен противник “, сподели още Димитър Бербатов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР