Димитър Б. ги попитал кой им е казал, че лежи

...
Димитър Б. ги попитал кой им е казал, че лежи
Коментари Харесай

Димитър Призна На Жена Си, Че Й Кръшка, Тя Заживя С Друг! Мъжът Легна На Релсите

Димитър Б. ги попитал кой им е споделил, че лежи на релсите, и за какво са пристигнали. В продължение на 30 мин. униформените убеждавали Димитър Б. да се откаже от желанието да постави завършек на живота си.

Той споделил, че брачната половинка му изневерила, като отишла да живее с различен мъж, и не могъл да понесе, че е потъпкано мъжкото му достолепие. Признал, че това станало, откакто той се изповядал пред брачната половинка си, че преди време й изневерил. Той грубо се разкайвал за изневярата и желал да заживее още веднъж със брачната половинка си, само че тя отказала. Затова решил да се самоубие и по този начин да я накаже цялостен живот да се усеща отговорна за гибелта му, написа Пик.

След 30-минутен диалог мъжът въпреки всичко станал от релсите. На мястото пристигнали близки на някогашната му жена му и също го молили да се откаже от желанието си да постави завършек на живота си.

Предишната вечер мъжът бил докаран от родственици в Спешен център с нервна рецесия. Дежурният доктор му предписал успокоителни, само че той не ги взел и рецесията се задълбочила.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР