Димитър Алексиев е новият старши треньор на Беласица (Петрич). На

...
Димитър Алексиев е новият старши треньор на Беласица (Петрич). На
Коментари Харесай

Беласица назначи нов треньор с голям опит в А група

Димитър Алексиев е новият старши треньор на Беласица (Петрич). На изключителна конференция, състояла се в постройката на Община Петрич, Председателят на УС на ОФК Беласица Георги Петров изясни аргументите за нежеланото 14-то място, което заема мъжкият тим на клуба със извоювани 14 точки от 13 изиграни срещи.

" Постът старши треньор на мъжкия тим на ОФК Беласица ще заеме известният футболен експерт Димитър Алексиев. Направихме среща с него и се изясниха всички неща детайлно. Уверен съм аз и хората от УС, че Димитър Алексиев ще овладее обстановката. Дадено му е право да си избере екип от експерти, с които да работи за в бъдеще. Целта, която поставихме пред него, е да построи боеспособен тим, с темперамент, борбеност и петрички дух ", оповестиха от клуба.

Димитър Алексиев идва в Беласица за повторно. Първият път бе като ментор на мъжкия тим в А група, а в този момент във ЮЗ трета лига. До в този момент е бил старши треньор на тимове, участници в А група- Монтана, Славия, Янтра Габрово, Шумен, Добруджа, Миньор, Марек.

Три години е бил на работа в Саудитска Арабия като треньор и три години в младежкия народен тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР