Диляна Попова успя да изненада своите почитатели с коренно различна

...
Диляна Попова успя да изненада своите почитатели с коренно различна
Коментари Харесай

Диляна Попова изненада с нова визия - slava.bg

Диляна Попова съумя да изненада своите фенове с радикално друга визия от тази, с която всички я познават. Преди ден тя показа в персоналната си Инстаграм страница серия от фотоси, на които се вижда, че е доста е скъсила дължината на косата си, в този момент стигаща до раменете ѝ в късо каре.

Освен това актрисата е решила да остави в предишното кестенявия цвят на кичурите си, заменяйки го с меден колорит на аленото.

На фрагментите Диляна, която от известно време се намира в Приморско, демонстрира новия си облик под слънчевите лъчи на морския бряг. Тя е седнала върху горещия пясък, облечена с кафяв потник и бели къси панталонки с висока талия.

Бийтълс отказали $50 млн. да се съберат

Легендите от Бийтълс “отказали $50 млн. за индивидуален концерт, няколко години, откакто групата се отдръпнала. Това разкри самият сър Ринго Стар в изявление за Sunday Mirror.

През 1976-а музикантите получили предложение от импресариото Бил Сарджент да се завърнат за особено шоу. „ Когато получихме щурата оферта се чухме, с цел да я обсъдим. Решихме да не я одобряваме, тъй като вместо подгряваща група, преди нас щеше да има зрелище, в което човек щеше да се бори с акула.

Това ни отхвърли “, споделя Стар. Култовият барабанист признава, че преди гибелта на Джон Ленън през 1980-а, даже и преди Джордж Харисън да се спомине през 2001-а, постоянно се е надявал групата още веднъж да се събере.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР