Диляна Попова потвърди индиректно в социалните мрежи, че се е

...
Диляна Попова потвърди индиректно в социалните мрежи, че се е
Коментари Харесай

Диляна потвърди за любовта с Блатечки

Диляна Попова удостовери косвено в обществените мрежи, че се е събрала с бащата на детето си Асен Блатечки. Тя честити през днешния ден рождения ден на своята обич с многозначителния надпис: ”И след това те срещнах”, съпроводен със сърца. Проста информация демонстрира, че точно днес-на 22 март, рожден ден чества тъкмо Блатечки. Той става на 48 години.


Любовната история на родителите на Борил е почтена за холивудски филм. Двамата се загаджиха преди близо пет години, станаха родители на момченце, само че артистът избра да живее със законната си половина Катерина и щерка им. Диляна и Асен обаче се грижеха безрезервно за детето си и прекарваха от ден на ден време дружно, до момента в който най-после очевидно са разбрали, че не могат един без различен.

Асен добродушно и дефинитивно се е разделил с първата си жена Катерина. Двамата решили, че няма към този момент какво да си дадат като двойка и е по-добре да се разделят. Също по този начин, щерка им Катерина е към този момент пълнолетна и независима. Тя има личен живот, постоянно разгласява фотоси с другари от нощни заведения. Катерина нямала нищо срещу татко ѝ да е благополучен с Диляна и дребния им наследник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР