Диляна Попова и Асен Блатечки вече не са заедно и

...
Диляна Попова и Асен Блатечки вече не са заедно и
Коментари Харесай

Ето какво прави Диляна след Блатечки

Диляна Попова и Асен Блатечки към този момент не са дружно и май този път раздялата им е дефинитивна, в случай че се съди по дейностите и на двамата. Нещо повече - с цел да е сигурна в решението си, изкусителната моделка е направила това, на което се доверява от години, когато взима значими решения в живота си - на персоналния си астролог.

Диляна се е допитала до професионалното мнение на дамата, която е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. И без нея не подхваща безусловно нищо в живота си.

Попова стартира да възприема компликациите в живота си като неин персонален избор. Сред огромните провокации, които изпита, само че се опита да прикрие, бе гръмката разлъка с артиста Асен Блатечки.

Дълги години двамата ту се събираха, ту се караха. Този път обаче, раздялата май е за финален път, откакто в общественото пространство лъсна двойната им невярност - от една страна лъснаха секс чатове на звездата от "Бензин ", а от друга - Диляна беше уловена в компанията на рестораньора Лъчезар Захариев, който в предишното държеше хитовото заведение на къмпинг Градина "Баш бар ".

 undefined

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премирата на втората част на "Южен вятър ", като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от обстановката. Част от прикритието й бяха умерени хвалби за Блатечки, с който снимаха дружно кино лентата "Останалото е пепел " преди да се разделят.

В момента с Асен се срещат и беседват единствено поради сина им Борил, който е плод на бурната им обич, стартирала по време на фотосите на "Стъклен дом ". По това време Асен беше привързан с Катерина Георгиева, от която има щерка. Едва когато Диляна забременя, Блатечки изостави жена си, а Попова разгласи, че двамата са двойка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР