Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха след 4-годишна раздяла.

...
Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха след 4-годишна раздяла.
Коментари Харесай

Асен Блатечки и Диляна Попова се събраха заради сина си

Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха след 4-годишна разлъка. Причината една от най-обсъжданите някогашни всемирски двойки още веднъж да бъде дружно, беше четвъртият рожден ден на сина им Борил, написа Пик.

Моделката и артистът се държаха като същинско семейство и потвърдиха, че са загърбили враждите в името на общото си дете. На тематичното празненство, което Диляна бе провела, двамата стояха неразделно един до различен. Асен оказал помощ даже за подредбата на масите, защото купонът се състоял под намерено небе и имало самостоятелен специфичен ъгъл за детски игри. В края на празненството, на което били поканени десетки приятелчета на рожденика, Асен, Диляна и синът им Борил дружно посрещнали тортата и духнали свещите.



„ Как ли претърпява всичко това законната брачна половинка на Асен – Катерина? А и по какъв начин ли се усеща щерка им, която към този момент порастна и схваща добре конфузната обстановка. Фактически Асен се раздира сред две фамилии и това в последна сметка го унищожава ”, разясняват сътрудници на Блатечки.





  

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР