Диляна Попова е от звездите, които обичат при всяка удобна

...
Диляна Попова е от звездите, които обичат при всяка удобна
Коментари Харесай

Диляна Попова - новата Анджелина Джоли

Диляна Попова е от звездите, които обичат при всяка комфортна опция да си открадват някое екзотично бягство на далечно място. Успя и този път, макар комплицираната обстановка по целия свят.
 Диляна Попова, Коко Кръстев и новата предизвикателна черно-бяла фотография
Диляна Попова отново нагорещи пристрастеностите

Този път е единствено по мрежести чорапи и с барета

От няколко дни актрисата споделя фотоси, без да прецизира съответно къде се намира. Но ни загатна, че е на остров в Индийския океан и не е доста мъчно да предположим, че най-вероятно е там, където са и всички в последно време - на Занзибар.

Вместо обаче да си прави секси селфита на плажа или да снима коктейли в кокосов орех, Попова е отишла с значима задача в африканската страна и побърза да показа за нея на всичките си почитатели.

На фотосите и видеата в профила й я виждаме обградена от локални деца , които откровено се радват на вниманието й. Щастливи са й от подаръците, които получават - такъми за учебно заведение.

" Африканските деца са най-смирените и щастливи хора, които съм срещала ", написа Попова и изясни, че не се приема като мисионерка поради това, което прави. " Просто желаех да срещнем нашите деца с тях " , разяснява тя. А на идната фотография виждаме и по какъв начин е прегърнала сина си Борил, който й прави компания на това пътешестване.

След тези фрагменти не закъсняха сравненията сред актрисата и нейната колежка Анджелина Джоли , която е отдадена на идеята да оказва помощ на деца в потребност. А Попова получи и оферти и тя, като холивудската звезда, да си осинови африканче.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР