Дилърите на дрога, заради които станаха размириците в Столипиново в

...
Дилърите на дрога, заради които станаха размириците в Столипиново в
Коментари Харесай

Ето ги дилърите, които подпалиха Столипиново СНИМКИ

Дилърите на дрога, поради които станаха размириците в Столипиново в сряза вечерта, преди малко бяха докарани в съда в Пловдив.

Предстои магистратите да решат са оставят ли в ареста с непрекъсната мярка задържане под стража Руслан Йосифов, Георги Костадинов и Виктор Янков. Те бяха хванати от полицията при договорка с над половин кило хероин до бензиностанция на улица „ Ландос “.

Припомняме, че те бяха хванати при извършена от пловдивската полиция профилирана полицейска акция по линия на наркоразпространението. Дрогата е била открита при обиск на автомобил, в който са пътували трима души.

Служителите на реда са се пробвали да арестуват и четвърто лице, което е почнало да бяга. Спипали са го пред заведение на улица „ Правда “. Полицаите, които са подхванали ареста, обаче, са били в цивилни облекла. Това предизвикало посетителите на кръчмата да излязат на открито и да се опитат да защитят арестанта, защото помислили, че става въпрос за разпра, а не за полицейска акция.

Минути по-късно пристигнали и униформените чиновници от профилираните полицейски сили. Според очевидци на случая, ченгетата нахълтали в барчето, почнали да бият посетителите без да има причина. Това изказване беше тотално опровергано от полицията и прокуратурата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР