Дилърът на автомобилната марка Инфинити в България - Витоша ауто

...
Дилърът на автомобилната марка Инфинити в България - Витоша ауто
Коментари Харесай

Още една компания ще продава "Джип" и "Алфа Ромео" в България

Дилърът на автомобилната марка " Инфинити " в България - " Витоша ауто " от началото на годината продава в страната и моделите на " Джип " и " Алфа Ромео ", оповестиха от компанията. Леките коли от двете марки ще продължат да се оферират и от досегашните вносители - " Балкан остарял " за " Джип " и " Ауто Италия " (част от " Еврохолд " ) за " Алфа Ромео ".

Решението на " Витоша Ауто " да стартира да предлага нови марки не е изненадващо, поради фактът, че " Инфинити " обмислят отдръпване от европейските пазари. От компанията възнамеряват за " Джип " и " Алфа Ромео " също да оферират 7-звездно обслужване, което досега важеше за " Инфинити ".

Става въпрос за финансиране при преференциални условия, заместващ автомобил, изпращане и посрещане на летището и обслужване на автомобила, до момента в който притежателят не е в страната, назад изкупуване на актуалната кола и други.

Според данните на " Пътна полиция " през предходната година в България са продадени нови 220 автомобила от марките " Джип ", 165 " Инфинити " и 64 " Алфа Ромео ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР