Дилън Фароу даде първото си телевизионно интервю, в което разказва

...
Дилън Фароу даде първото си телевизионно интервю, в което разказва
Коментари Харесай

Дилън Фароу разказа как Уди Алън е блудствал с нея, когато била на 7

Дилън Фароу даде първото си телевизионно изявление, в което споделя в елементи по какъв начин Уди Алън е блудствал с нея, когато е била на седем години.

32-годишната сега Дилън е осиновена щерка на Мия Фароу и Уди Алън. През 2014 година тя описа за случилото се в намерено писмо до медиите, само че тогава не всички й повярваха, а режисьорът настойчиво продължава да отхвърля, че е сторил това, за което Фароу го упреква.

Неговата теза е, че някогашната му брачна половинка Мия Фароу е научила щерка си още като дребна какво да споделя, с цел да му отмъсти за това, че е има връзка със Сун-И - осиновена от нея щерка.

"Бях заведена в малко таванско помещение. Той ме инструктира да легна по стомах и да си играя с играчката влакче на брат ми. Седна зад мен, тъкмо до вратата. И до момента в който аз си играех с влакчето, той злоупотреби полово с мен. Като седемгодишно дете това, което можех да кажа, бе, че той ме пипа по моите срамни елементи. Като 32-годишна стара жена споделям, че той допира срамните устни и вагината ми с пръст ", сподели Дилън в изявление пред "CBS This Morning ", представена от "Ева.бг ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР