"Диктатурата трябва да спре. Няма да търпим повече! Довечера ВСИЧКИ

...
"Диктатурата трябва да спре. Няма да търпим повече! Довечера ВСИЧКИ
Коментари Харесай

Протестът днес ще е пред Министерския съвет, Отровното трио подготвя барикада

"Диктатурата би трябвало да спре. Няма да поносим повече! Довечера ВСИЧКИ пред Министерски съвет в 20 ч. Носете храна, вода и всичко належащо за създаване на укрепление. Заедно сме мощни и единствено дружно ще успеем! ". Това гласи описанието към събитието "Бунт против диктатурата на Борисов! ", проведено във Facebook.

За 30-ти следващ ден в София ще се проведат протестни дейности с искане за оставката на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев.

"Няма да спрем, няма да приключим ", сподели пиар специалистът Арман Бабикян във видео, оповестено на страницата на така наречен Отровно трио, което провежда митингите. По думите му, Валери Симеонов е маша в ръцете на Бойко Борисов, който се крие.

"Тази вечер ще ги издухаме ", закани се проф. Владислав Минеков.

Призивите на уредниците за създаване на укрепление идват след провелата се тази нощ акция на Министерство на вътрешните работи, посредством която бяха отстранени палатковите лагери, блокирали придвижването на три основни кръстовища в София. Бяха отстранени и блокадите из страната.

Органите на реда арестуваха и 12 души от блокадите в София, измежду тях беше и Арман Бабикян. Днес сутринта арестуваните бяха освободени, а от Столична дирекция на вътрешните работи предизвестиха, че няма да разрешат нови блокади.

Лидерът на НФСБ и съпредседател на "Обединени патриоти " Валери Симеонов заяви, че решението за премахването на палатковите лагери е било взето на съдружния съвет в четвъртък. И целяло да предотврати "малка революция ". Симеонов обаче не уточни кой от ръководещата коалиция е направил предлагането.

На брифинга на Столична дирекция на вътрешните работи тази заран беше оповестено, че решението за акцията е била на равнище полицейски структури.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР