“Диктаторът първо губи легитимност и уважението на собственото си население,

...
“Диктаторът първо губи легитимност и уважението на собственото си население,
Коментари Харесай

Васил Данов: Очаквам руския народ скоро да свали Владимир Путин

“Диктаторът първо губи легитимност и уважението на личното си население, след непостижимите жертви, които народът е заставен да дава в името на неговата фантазия и на илюзиите, че може дълго време да лъже доста хора и да остане на власт. Очаквам руснаците скоро да смъкват Путин, без да стигаме до международна термоядрена война “, споделя пред БНР Васил Данов, капитан първи сан от запаса, представител на Атлантическия съвет на България:

" Идват и загубите на външния фронт, където диктаторите се пробват да лапнат по-голям пай от земята, от този, които биха могли да обхванат “, добави той.

“Войните протичат по най-различен метод според от военнотехническите благоприятни условия на нацията и то времето, в което се водят.Но от хилядолетия има нещо общо, че народ и армия, която има висок дух и пази родната си земя са непобедими ", добави Данов.

" Напредъкът на човечеството докара до там, че всички съвременни страни да имат и да развиват дребни професионални армии, с цел да може останалото население да води кротичък живот, да развива своите качества, не в региона на въоръжението и на въоръжената битка. Това досега е достижението на човечеството, по–добро към този момент няма ", съобщи той.

" Украйна е в малко по-благоприятно състояние, тъй като там популацията и войските се готвеха осем години за тази война ", добави членът на Атлантическия съвет у нас.

" От 2014 година насам цяла Украйна беше въвлечена във войната в Източна Украйна и след завладяването на Крим. Хората можаха, колкото съумяха да се приготвят за тази война. И популацията като доброволци, и помощници на войските, и самите войски “, сподели още Васил Данов.

" Лошото е, че всички ние членове на НАТО и Европейски Съюз не направихме задоволително, с цел да бъде възпрян Путин още тогава през 2014 година, а не в този момент с догонващи ограничения да бъде ограничавана съветската страна. Мерките са обективни, закъснели и ще доведат до резултат, само че към този момент починаха хиляди хора ", добави той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР