Дикова пристигна подкрепяна от своя Илиян, а той като вярно

...
Дикова пристигна подкрепяна от своя Илиян, а той като вярно
Коментари Харесай

Горчивите Сълзи На Сашо Диков Капят, Отчаян Е. Обичаната Му Дъщеря Пипи Ни Напуска. Бременната Водеща Е

Дикова дойде подкрепяна от своя Илиян, а той като правилно куче надзирател я освободи от себе си единствено, до момента в който обичаната му се изявяваше за малко на сцената.

Приближени до Пипи издават, че тя още се двоуми дали да роди по натурален път или със секцио. Няма обаче две отзиви по въпроса къде ще отглежда сина си. И в този момент внимание – бебето ще се шири в същински палат, заяви Пик. Точно по този начин – бъдещите родители ще изоставен София в посока курортна Лозенец, където майката на Дикова Аня Пенчева има голяма къща.

От години актрисата прекарва лятната си почивка в имението, което се намира във вилната зона. Достъпът до постройката, която наподобява на феодален палат, е стеснен с няколко бариери, през които се минава единствено с магнитни карти. Под къщата, безусловно на няколко метра, има уединена плажна линия, която употребяват единствено Аня и фамилията и до която се слиза с издигната за задачата стълба.

В имението на Пенчева внукът й и родителите му ще се радват на мира и морски климат. Петя е възнамерявала бягството от София и с цел да не стават със сина й обект на папараци.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР